1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Написана ще одна сторінка історії університету

Написана ще одна  сторінка історії університетуСьогодні написана ще одна  сторінка історії університету. Спортивні традиції, що започатковані  у далекому 1967 році, набули свіжих барв і нового змісту. Ректор університету гордо очолив колону великої університетської родини викладачів та студентів вищого навчального закладу, яка  стартувала у легкоатлетичному кросі. Позитивні емоції вирували серед великої кількості молоді.    

На старт вийшли учасники Олімпійських ігор в Лондоні Людмила Осипенко та Ганна Тітімець, призери та чемпіони України з волейболу серед жіночих команд з волейболу, збірна команда з волейболу «Галичанка», призери та чемпіони чемпіонатів України, Універсіади України, збірні команди університету з гандболу, з міні- футболу, баскетболу, з боротьби дзюдо, з боротьби самбо, з легкої та важкої атлетики, кандидати та майстри спорту України з різних видів спорту, проректори університету, декани факультетів, викладачі, профспілковий актив, студенти усіх факультетів.   

Учасники забігу  продемонстрували усім тернополянам, що Тернопільський національний економічний університет лідер не тільки у царині науки, а й у спорті  - найкращий. Відрадно, що у акції взяли участь й іноземні студенти, які приїхали до нас на навчання. Колона майоріла прапорами й усмішками юнаків і дівчат. А на фініші усіх чекав сюрприз – концертна програма й нагородження учасників дійства. 

Вітаючи усіх зі святом, Андрій Ігорович Крисоватий сказав: «Я пишаюся Вами й вдячний кожному, хто сьогодні брав участь у кросі. Разом ми – велика сила. Університет впевнено крокує назустріч викликам долі. Сьогоднішнє спортивне дійство довело усім, що молодь ТНЕУ -  майбутнє України!».