1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

На думку роботодавців, ТНЕУ – один із кращих ВНЗ України

Уже вшосте журнал “Деньги” уклав щорічний рейтинг українських вищих навчальних закладів.

За п’ятьма категоріям випускників: економістів, юристів, будівельників, випускників гуманітарного та технічного профілю. Редакцією було складено 5 списків ВНЗ та розіслано провідним роботодавцям, які наймають таких фахівців, з проханням оцінити кожен ВНЗ від 0 до 10. При цьому, «0» означав – «Випускника цього ВНЗ я би ніколи не прийняв на роботу», а «10» – «Прийняв би і, можливо, на вищу заробітну плату, ніж середня на ринку для молодого спеціаліста». Відповідно до набраної суми ВНЗ і отримав своє місце в рейтингу за тією чи іншою спеціальністю.

Єдиним тернопільським вищим навчальним закладом, що потрапив до рейтингу став Тернопільський національний економічний університет і посів 18 місце серед ВНЗ економічного напрямку, випередивши, серед інших, ще й Дніпропетровську державну фінансову академію та Національний університет “Острозька академія”.

Оцінювали ВНЗ власники таких компаній, як: Ерсте Банк, Hudson, ABBYY Україна, Staff Service, Київстар, World Staff, Carlsberg Ukraine, Efes Ukraine, Nemiroff та ін.

Щиро вітаємо керівництво, професорсько-викладацький колектив та студентів ТНЕУ із цим високим досягненням!

За матеріалами сайту: http://dengi.ua/