1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Сумуємо...

 

 Сумуємо... Загинув вірний син України Сакаль Іван Володимирович - старший сержант, командир взводу розвідки 35 ОБрМП (137 ОБМП, на базі якого сформовано Одеську 35-ту бригаду) народився у с. Завадівка, Львівської області, Турківського району.

У 2013 році закінчив Самбірський технікум економіки та інформатики, відділення «Розробка програмного забезпечення». З 2013 по 2015 роки навчався у Самбірській філії Тернопільського національного економічного університету за напрямом підготовки «Програмна інженерія». На початку 2014 вступив на військову службу за контрактом. З 2014 — захищав Україну  на Сході. Служив у комендатурі ВМС, з 2015 — у морській піхоті головним сержантом взводу.

Першого травня отримав важке кульове поранення на спостережному посту під час бою поблизу с. Миколаївка (Волноваський район). Після п'ятьох діб перебування у комі та кількох операцій помер в реанімаційному відділенні Обласної лікарні ім. Мечникова м. Дніпро.

Іване, ти був найкращим! Ти був взірцем сміливості та міцності! Ціною власного життя ти зберіг своїх побратимів. Ти навічно залишишся у нашій пам’яті. Низько схиляємо голову у скорботі. Герої не вмирають!