1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

ТНЕУ отримав статус класичного університету й змінив назву!

Відповідно до пункту 13 частини першої статті 13, частини п'ятої статті 39 Закону України

Детальніше...

Увага! Змінено реквізити для оплати за навчання

Банківські реквізити для оплати за навчання

Отримувач коштів: Тернопільський національний економічний університет,

Банк ДКСУ в м. Київ,

р/р 148201720313271002201004451, код 33680120.

За навчання (вказати прізвище, ім’я, по батькові, ідентифікаційний податковий номер), згідно договором №______________

Зверніть увагу!Оплата за І семестр навчання здійснюється до 10 вересня, за ІІ семестр – до 10 лютого поточного начального року!

Вітання з Днем знань

«Переконаний, що ТНЕУ стане стартовим майданчиком для успішного професійного майбутнього молоді», – ректор Андрій Крисоватий.

Щиро вітаю студентів, батьків, почесних гостей ТНЕУ, професорсько-викладацький колектив з Днем знань! Серед усіх свят у році це – унікальне. Воно не залишає байдужим нікого, хвилюючи не тільки молодь, що вступила у весну свого життя, а й тих, для кого незабутня студентська пора озивається лише теплими спогадами про себе.

Сьогоднішній день є найбільш хвилюючим для молодих людей, адже вони стали студентами нашого університету. А це 2 469 студентів денної форми навчання і 1 720 – студентів заочної форми навчання.

Слово «першокурсник» є особливим, адже символічно означає «перший». І справді – перший самостійний життєвий крок без батьківської опіки, перші лекції, перші практичні заняття, перші самостійні рішення, перші труднощі, перші злети та перемоги.

Наш університет – місце можливостей та досвіду, збереження національних традицій та впровадження європейських цінностей, а ваше завдання, дорогі студенти, використати це правильно, навчитися приймати самостійні рішення й визначити свої пріоритети.

Бути молодим – це бути енергійним, драйвовим, сповненим сміливих планів та креативних ідей, спраглим до нових знань.

Ви – мегапозитивні, яскраві особистості, якими університет пишається вже сьогодні.

Переконаний, що Тернопільський національний економічний університет стане стартовим майданчиком для вашого успішного професійного майбутнього.

Будьте впевненими у своїх переконаннях, наполегливими на шляху до цілі, щирими з друзями, люблячими з батьками, працелюбними з наставниками, відстоюйте свою позицію й гідність, шукайте свою особливу життєву стежину, яка дасть можливість вам бути щасливими.

Сьогодення – мінливе та непередбачуване. І впевнено крокує лише той, хто готовий працювати над собою, брати на себе відповідальність і не боятися помилок.

Виходьте за рамки встановленого, змінюйте правила, будьте особливими і неповторними! Я знаю – все, що задумано вами, збудеться. Не змарнуйте найголовніше у житті – час, в кожній секунді якого нові можливості та перспективи.

У цей день вітаю тих, хто, подолавши усі хвилювання, став серцебиттям нашого університету. Нехай новий навчальний рік дасть наснагу студентам, батьків сповнить гордість за своїх дітей, викладачів надихне успіхами вихованців.

Вірте в Україну, любіть Україну, служіть Україні.

Зі святом, дорога університетська родино!

Слава Україні!

Ректор ТНЕУ,

доктор економічних наук, професор

Андрій Ігорович Крисоватий

ТНЕУ - 50 років

Image6До уваги університетської спільноти ТНЕУ! Цьогоріч наш вищий навчальний заклад відзначає 50-річний ювілей від дня заснування. Пройшовши довгий шлях становлення і поступу, Тернопільський національний економічний університет став знаним освітнім центром європейського зразка.

 
Запрошуємо усю університетську родину та гостей ТНЕУ долучитися до урочистих заходів присвячених ювілею вищого навчального закладу!
 



Програма заходів
20 жовтня 2016 року
 
13:00 – 14:00 Урочиста хода професорсько-викладацького колективу та студентства від Тернопільського національного економічного університету до Театрального майдану
14:00 – 14:15 Флешмоб «50 кроків до успіху» (Театральний майдан)
14:15 – 15:00 «Червона доріжка» для гостей ТНЕУ (Театральний майдан)
15:00 – 17:30 Урочиста академія «Віват, Університете!» (Тернопільський академічний обласний український драматичний театр ім. Т.Г. Шевченка)
18:00 – 22:00 Концертна програма на Театральному майдані
 
Під час концерту нас Вас чекає – лазерне шоу, розіграш призів, виступи гурту «O.TORVALD», Едуарда Романюти, Тоні Матвієнко, Наталії Бучинської, Андрія Заліска, Івана Красовського, хору ім. Григорія Верьовки та багато цікавого.
 
21 жовтня 2016 року
 
11:00 – 11:40 Святкове Богослужіння (капличка Різдва Пресвятої Богородиці)
11:40 – 12:00 Урочисте підняття прапорів України та університету (майданчик біля центрального корпусу ТНЕУ)
12:00 – 13:00 Розширене засідання Вченої ради університету, під час якого відбудеться презентація книги «Тернопільський національний економічний університет – професіоналізм, престиж, поступ», пам’ятної монети, погашення марки ТНЕУ (11 корпус ТНЕУ, зал засідань Вченої ради)
14:00 – 16.00 Святковий концерт до 50-річчя ТНЕУ (1 корпус ТНЕУ, актова зала)
 
 
Відсвяткуймо Наш ювілей разом!

Шановні освітяни, колеги, друзі!

 Шановні освітяни, колеги, друзі! Щиро й сердечно вітаю Вас із професійним святом – Днем працівника освіти, який єднає усіх, хто відкриває перед нами простори мудрості та науки. Бути освітянином – велика честь і відповідальність. Прагнення ділитися знаннями, мудрістю, плекати культуру і духовність студентства заслуговує на повагу та вдячність. Ваш професіоналізм, громадянська позиція та уважне ставлення до своїх вихованці – безцінні. Саме від Вашої педагогічної майстерності залежить професійне становлення і життєва позиція наших студентів.
Студенти – це майбутнє нашої держави. Це покоління активних, завзятих, талановитих і свідомих громадян України. Тому Ваша праця є неоціненною! Професорсько-викладацький колектив нашого університету прищеплює молоді високі моральні цінності, сприяє особистісному і професійному становленню, соціальній активності та конкурентній спроможності в сучасному глобалізованому світі. У складних умовах сьогодення виконання  професійного обов’язку є непростим. Однак, невимовно тішить те, що Ви продовжуєте невпинно сіяти зерна знань на університетській ниві науки й не відступаєте від свого покликання.
 
У день цього прекрасного свята дякую Вам за відповідальне служіння обраній справі, невпинний творчий пошук, самовідданість та життєву мудрість. Нехай Ваше життя рясніє вдячними вихованцями і талантами, новими ідеями, відкриттями й здобутками. Нехай успіхи і перемоги надихають на нові звершення, а добро і любов будуть вірними супутниками.
 
Бажаю Вам міцного здоров'я, життєвої сили, особистого щастя і родинного тепла. Хай Вас ніколи не залишають рішучість і оптимізм, завзяття і удача, а професійний досвід, глибоке розуміння своєї справи будуть завжди поруч в усіх починаннях. Хай найвищою нагородою для Вас буде людська шана і подяка!
 
Зі святом, дорогі освітяни!
 
Ректор ТНЕУ                                                                             А. І. Крисоватий